Ovnsbakt laks på grønnsaksseng

Til 4 personer                             Tilberedningstid: ca. 30 min.

 website hit counter
INGREDIENSER:

800 gram laksefilet, skinn- og benfri
1 ss smør eller margarin
1 squash, delt i skiver
3 vårløk, delt i ringer
2 dl fiskekraft, vann og buljong
1 ts salt
cirka 1 ts nykvernet pepper
3 dl lettrømme
1 dl basilikumblader, finhakket




 

SLIK GJØR DU:

Legg squashskiver og purre lagvis i en ildfast form.

Legg på et par smørklatter og dryss over litt salt og pepper. Del laksefilete i mindre stykker og legg dem oppå squashen. Hell over fiskekraften.

Bland urtene med lettrømme og legg en god skje på hvert fiskestykke.

Stek fisken midt i ovnen på 220 grader i 20 minutter, til fisken er gjennomstekt.

Server med kokte poteter, ris eller pasta til.


                   
    Bon appétit